Thursday, May 11, 2017

BBC: Στην τελική ευθεία η αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ, όπως μετέδωσε το BBC.


Σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό μέσο ενημέρωσης ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει δώσει τα χέρια με τον «ισχυρό άνδρα» της Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασάουι και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι να δοθεί το «πράσινο φως» και από την Football League.
Η διοργανώτρια αρχή της Championship εξετάζει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις παραμέτρους που αφορούν τον Έλληνα εφοπλιστή και την πρόταση που έχει καταθέσει, πριν πάρει την τελική της απόφαση. 

Εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής των επαγγελματικών κατηγοριών του Νησιού έκανε την ακόλουθη δήλωση στο BBC: «Στο πλαίσιο των κανονισμών μας, επεξεργάζεται αυτή την περίοδο η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Νότιγχαμ», κάτι που σημαίνει ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι εξελίξεις.
Το BBC αναφέρεται και στις δικαστικές υποθέσεις που έχει με την ελληνική δικαιοσύνη ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού, ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ αυτές δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αγορά της Φόρεστ.
Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντιμετωπίζει κατηγορίες για "στημένους" αγώνες στην Ελλάδα, ο ίδιος αρνείται τα πάντα και περιμένει να μάθει αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Παρ'  όλα αυτά προβλέπεται ότι ο Έλληνας εφοπλιστής θα πάρει την έγκριση της Football League, από τη στιγμή που δεν έχει καταδικαστεί για κάποια παράβαση.»

No comments:

Post a Comment

Κώστας Ευριπιώτης: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

Τ η δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα το...

Αλλες ιστοσειλιδες