Sunday, December 24, 2017

Παγετός και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ανατολικά



Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά και μέχρι το απόγευμα στα ορεινά των Κυκλάδων, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. 
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στο Αιγαίο 6 με 8 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια στα γύρω ορεινά και πιθανόν στα βόρεια (πάνω από τα 300 μέτρα) τις πρωινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά το πρωί 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ παγετός θα επικρατήσει το πρωί στα ηπειρωτικά.

No comments:

Post a Comment

Κώστας Ευριπιώτης: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

Τ η δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα το...

Αλλες ιστοσειλιδες