Wednesday, February 7, 2018

Nintendo: «Έρχεται» ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον Super Mario



Την επιστροφή στο προσκήνιο του Super Mario, μέσα από μία ταινία κινουμένων σχεδίων, σχεδιάζει η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών Nintendo.


Η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με την αμερικανική κινηματογραφική εταιρία Illumination, η οποία κυκλοφόρησε τις ταινίες κινουμένων σχεδίων μέσω υπολογιστή «Minions» και «Εγώ, ο Απαισιότατος».
Στόχος της συνεργασίας, όπως ανακοίνωσε η Nintendo την Πέμπτη, είναι η παραγωγή μίας ταινίας κινουμένων σχεδίων με ήρωα τον αγαπημένο χαρακτήρα ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Super Mario.
Σύμφωνα με τη Nintendo, η ταινία θα δημιουργηθεί υπό την εποπτεία του Σιγκέρου Μιγιαμότο, δημιουργού του Super Mario, αλλά και πολλών φιγούρων από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος».
Το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Super Mario κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τη Nintendo στην Ιαπωνία στις 13 Σεπτεμβρίου του 1985.
Σταδιακά, εντός των δύο επόμενων ετών, η φήμη του Super Mario ταξίδεψε στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
Στο παιχνίδι, ο παίκτης ελέγχει τον Super Mario, με κύριο στόχο να τρέξει στο Mushroom Kingdom, να ξεπεράσει εχθρούς και εμπόδια και να απελευθερώσει την Princess Peach.

No comments:

Post a Comment

Κώστας Ευριπιώτης: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

Τ η δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα το...

Αλλες ιστοσειλιδες