Sunday, February 11, 2018

To Zombie Walk σκόρπισε τη φρίκη στους δρόμους της Αθήνας! [pics]

«Ο ετήσιος, τερατώδης περίπατος των «διαφορετικά ζωντανών», μια φρέσκια, τρελή ιδέα ζόμπι παρέλασης στο κέντρο της πόλης, στα πλαίσια αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού». Αυτό ανέφεραν οι διοργανωτές του Zombie Walk για το 2018 στην Αθήνα. Οι οποίοι στο κάλεσμά τους έκαναν λόγο για ζόμπι και πλάσματα αλλόκοσμα!
Κάτι που τελικά.. συνέβη! Οι φωτογραφίες από το Zombie Walk της Αθήνας είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Zombie WalkZombie WalkZombie Walk

Τι είναι το Zombie Walk

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα στο Facebook, το Zombie Walk ξεκίνησε από την Αμερική. Και συγκεκριμένα το 2001 στο Σακραμέντο, της Καλιφόρνια. Στην συνέχεια, φυσικά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη.
«Είναι μια παρέλαση «νεκροζωντανών», στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται σα ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς! Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).
Η φετινή συνάντηση αφιερώνεται και πάλι στη δεκαετία ’80, τη σειράStranger Things και τις ταινίες του 1984 (Ghostbusters, The Terminator, Karate Kid, Gremlins, Nightmare on Elm, The Temple of Doom). Ζόμπι κάθε είδους, είναι φυσικά ευπρόσδεκτα!», τόνιζαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

No comments:

Post a Comment

Κώστας Ευριπιώτης: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

Τ η δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα το...

Αλλες ιστοσειλιδες