Sunday, January 13, 2019

Και νέες κινητοποιήσεις στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα



Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι του Ομίλου ΣΚΑΪ, αντιδρώντας στην απόλυση 12 συναδέλφων τους.


Κατόπιν γενικής συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε νέα στάση εργασίας το πρωί της Δευτέρας, από τις 6.00 έως τις 12.00 το μεσημέρι.
Παράλληλα, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το πρωί της Τρίτης αποφασίστηκε η κήρυξη απεργίας.
Σημειώνεται ότι η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει 48ωρη απεργία για σήμερα και αύριο (11-12 Ιανουαρίου).
Οι δημοσιογράφοι θα συνεδριάσουν εκ νέου το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να διαμορφώσουν την περαιτέρω στάση τους.
Σε ψήφισμά τους, παράλληλα, επισημαίνουν ότι «είναι απαράδεκτο οι απολύσεις να ανακοινώνονται σε μια χρονική στιγμή που η θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων ήταν κενή, ώστε να μην τις χρεωθεί κανένα διευθυντικό στέλεχος».
«Είναι επίσης απαράδεκτο να μην ανακοινώνεται στους απολυμένους συναδέλφους η αιτία της απόλυσής τους. Δεν θα ανεχθούμε πρακτικές που θίγουν την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια» προσθέτουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινητοποιήσεις αφορούν τον τηλεοπτικό σταθμό, τον ραδιοφωνικό σταθμό και την ιστοσελίδα του Ομίλου ΣΚΑΪ.

No comments:

Post a Comment

Κώστας Ευριπιώτης: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

Τ η δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα το...

Αλλες ιστοσειλιδες