Tuesday, March 12, 2019

Ποδηλασία: Πέθανε στα 23 χρόνια της η Ολυμπιονίκης Κέλι Κέιτλιν


Η Αμερικανίδα ποδηλάτισσα Κέλι Κέιτλιν, τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και «ασημένια» Ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, πέθανε σε ηλικία 23 ετών, όπως επιβεβαίωσε η αμερικανική ποδηλατική ομοσπονδία. 


Πάντως, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα VeloNews η Κέιτλιν αυτοκτόνησε, με το συμπέρασμα να εδράζεται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον πατέρα της και σε μια δημοσίευση στο Facebook από τον αδελφό της. 
Ο πρόεδρος της αμερικανικής ποδηλατικής ομοσπονδίας, Ρομπ ΝτεΜαρτίνι, ανέφερε στην ανακοίνωση: «Η Κέλι ήταν κάτι περισσότερο από αθλήτρια για εμάς και θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειάς μας».
Η Κέιτλιν ήταν μέλος της ομάδας των ΗΠΑ με την οποία κατάκτησε τρεις συνεχείς παγκόσμιους τίτλους από το 2016 έως το 2018, καθώς και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016.
Ήταν, ωστόσο, αποκλεισθείσα από την ομάδα που απέτυχε στην υπεράσπιση του παγκόσμιου τίτλου στην πρόσφατη διοργάνωση της Πολωνίας. Εκτός από τον αθλητισμό, η αθλήτρια ήταν φοιτήτρια της μαθηματικής μηχανικής στο διάσημο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

No comments:

Post a Comment

Κώστας Ευριπιώτης: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

Τ η δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα το...

Αλλες ιστοσειλιδες