Thursday, April 11, 2019

Η Τζέιν Φόντα στο εξώφυλλο ειδικού τεύχους της βρετανικής Vogue


Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Φόντα πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του ειδικού τεύχους της βρετανικής Vogue, σε συνεργασία με τη L'Oreal, με θέματα κατά των διακρίσεων βάσει της ηλικίας.


Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Έντουαρντ Ένινφουλ κοινοποίησε στο Instagram το εξώφυλλο του νέου τεύχους, τονίζοντας πως οι δύο εταιρείες μοιράζονται ένα όραμα: Η ηλικία να μην αποτελεί πλέον ζήτημα.
«Γιορτάζοντας το αγέραστο στυλ και την ομορφιά η Τζέιν Φόντα πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του ειδικού τεύχους The Non Issue», ανέφερε ο κ. Ένινφουλ στην ανάρτησή του.
Βραβευμένη δύο φορές με Όσκαρ, η 81 ετών Τζέιν Φοντά είναι γνωστή – πέρα από τη συμμετοχή της σε παραγωγές του θεάτρου και του κινηματογράφου - για το ακτιβιστικό της έργο κατά τη διάρκεια του πολέμου των ΗΠΑ με το Βιετνάμ, καθώς και για το λανσάρισμα μιας σειράς από βιντεοκασέτες γυμναστικής, δικής της παραγωγής, που έκαναν την αερόβια άσκηση μόδα, κατά τη διάρκεια δεκαετίας του '80.
Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι κόρη του μεγάλου Αμερικανού ηθοποιού Χένρι Φόντα και της Φράνσις Φορντ Σέιμουρ.

No comments:

Post a Comment

Κώστας Ευριπιώτης: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

Τ η δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα το...

Αλλες ιστοσειλιδες